Workshop: TIJD voor MIJ

Druk, druk, druk, hollen en weer doorgaan. Werk, studie, huis, vrienden, gezin, huisdieren, boodschappen, sporten….. alles moet en is even belangrijk. En omdat alles zo belangrijk voelt, kun je zomaar jezelf vergeten. Vergeten dat ook jij het nodig hebt om gezien te worden. Dat ook jij aandacht nodig hebt, niet alleen van de mensen om je heen, maar vooral van jezelf. Daarom is deze workshop helemaal voor jou.

Door stil te worden, muziek te horen en dit toe te laten, krijg jij volop de tijd om jezelf weer eens in de ogen te kijken. Door middel van muziek en schilderen neem ik je mee op reis. Een reis naar een land dat heel ver weg kan voelen, maar dichterbij is dan je denkt. Een reis naar binnen en naar jezelf. Laat je verrassen door het spelen met muziek en verf en ontdek wie of wat jij binnen in jezelf tegen komt.

Deze workshop gaat niet om een prachtig geschilderd resultaat, maar vooral om de ontmoeting met jezelf. Je hoeft dan ook niet creatief te zijn of ervaring te hebben met schilderen. Je mag gewoon komen zoals jij bent.

Praktische informatie:

Deze workshop duurt drie uur en is inclusief alle materialen.

Na het ontvangst, waarbij je de tijd krijgt om even te wennen aan de ruimte, starten we met de workshop. We werken in een groep van maximaal 8 personen, maar ieder werkt voor zichzelf en is in stilte met zichzelf. Je hoeft dus niets met de groep en hoeft elkaar ook niet te (leren) kennen. Natuurlijk mag dat wel ;-).

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen geschilderde resultaat en met de ruimte die jij jezelf hebt gegeven in deze workshop. Ik reik je hiervoor een prachtig programma aan en nodig je uit om je hier voor 100% in te zetten, zodat jij jezelf een groot cadeau kunt geven. Even wat TIJD voor JOU!

Kosten:

€ 45,- per persoon, inclusief materialen en natuurlijk koffie, thee, fruitwater, water en wat lekkers.

Locatie:

Deze workshop geef ik in mijn atelier aan de Kruisstraat 3 in Hattem. Parkeergelegenheid is volop aanwezig bij de Jachthaven of bij De Bleek. Vanaf daar loop je zo de binnenstad in, waar mijn atelier te vinden is.

Maatwerk:

Het is ook mogelijk om deze workshop aan te vragen voor een specifiek gezelschap of als onderdeel van een training. Mail me gerust om hier meer over te horen! Er is veel mogelijk.

De tent, waar we ook een onderdeel van de workshop doen.

Recensies:

Dank je wel voor dit mooie cadeau. Fijn was het en ik heb er veel aan gehad! Margje

Mezelf de spiegel voor houden, heb ik van tijd tot tijd nodig. Pfff, daar kwam ik in deze workshop weer achter. Ik ga dan ook met een goed en opgeruimd gevoel naar huis. Ik vond de opbouw van de workshop prettig en ondanks dat we in een groep waren, voelde ik me veilig en bleef iedereen in zijn waarde. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, ook omdat ik niemand kende. Maar ben blij dat ik me op het laatst toch nog heb aangemeld. Dank. Jessica

Ik ga naar huis met het gevoel: Ik mag er zijn! Door de liederen, die echt binnen kwamen, vormde zich als vanzelf een schilderij. Het atelier vond ik erg mooi, ruim en rustgevend. Het is licht, maar heeft toch ook warmte. Ik ben dankbaar dat ik je op deze manier heb leren kennen. Ik kom zeker nog een keer een workshop bij je doen. Lieve groet, Mariska.

Ik vond het erg bijzonder om erbij te zijn en het raakte mij. Bijzonder om uit de drukte’ ineens’ bij mezelf te komen. 

Het thema sprak mij erg aan. Door de combi van muziek en schilderen kon ik goed uit mijn hoofd gaan. Ik voelde vrede en rust: IK mag er zijn. De sfeer voelde heerlijk. Lekker rustig en veilig. In het atelier is veel ruimte en alles wat tot in de puntjes verzorgd. Wat ben je toch een pracht mens, Susanne. Ik zie liefde en acceptatie stralen uit je ogen. x Petra

Ik voel me ontladen, opgeklaard en geaard. Fijn om zo’n pauze te nemen in het drukke leven en even stil te staan bij wie ik ben. Sjoerd. 

Ik voel me blij en heel wat inzichten rijker, bijzonder hoe je samen met een groep in zo’n korte tijd dichter bij elkaar komt. Je wordt meegenomen, stap voor stap, zodat je met de liederen dichter bij je eigen gevoel komt. Dank je wel! Nienke

Geweldig dat je dit zo doet, Verbinding is heel belangrijk in de wereld van nu. Ik had zelf niet gedacht dit zo te ervaren, maar heb een reis in mezelf gemaakt die ik niet dacht te kunnen maken. Bijzonder en oprecht mooi! Bart

Dank je wel, was een bijzonder mooi middag! Bijzonder vond ik het dat ik met wildvreemde mensen open was en totaal mijzelf. Susanne, je doet het goed, puur en vanuit je hart, dat voel ik. Liefs, Gerda

Samen met 7 andere (voor mij onbekende) vrouwen mocht ik meedoen aan de workshop die als thema ‘Vertrouwen’ ( nu TIJD voor MIJ) heeft. Toevallig waren dit allemaal vrouwen, maar er hadden net zo goed mannen bij kunnen zijn. Door middel van muziekstukken die Susanne ons liet horen gingen we aan de slag met verf en kwasten. Het mooie hiervan is dat je totaal geen ervaring nodig bent omdat je alles vanuit je gevoel doet. Het werkt het beste wanneer je jezelf gewoon over geeft aan je gevoelens, de muziek en alles wat verder naar voren komt. Ik heb het als heel bijzonder ervaren en ben blij dat ik mezelf spontaan heb opgegeven. Lieve groet, Geeke