Workshop: Ga voor Goud

En daar is 2021, kom maar door! Ik ga voor GOUD.

Goud, omdat ik mijn dromen, verlangens en wensen krachtig ga formuleren en visualiseren. Goud, omdat ik het waard ben. Goud, omdat ik wil gaan voor datgene waar ik invloed op heb. En jij kan ditzelfde voor jezelf doen.


Ik heb een mooie en inspirerende workshop ontwikkeld. Speciaal voor jou. Een workshop waarin ik je meeneem naar je dromen en doelen, waarna we aan de slag gaan met tijdschriften, stempels, inkt, touw, lijm, verf, lint, stiften, schaar en alles wat maar nodig is om je dromen te visualiseren.


Geef je op voor een van de workshops:

De workshop worden vanwege de nieuwe c-maatregelen gegeven in tweetallen. Ik heb diverse plekken beschikbaar. Mocht je belangstelling hebben, stuur dan even een berichtje dan kunnen we kijken wat past.

Dinsdag 26 januari 2021 van 19:00 – 22:30 uur

Donderdag 28 januari 2021 van 9:30 – 13:00 uur


De kosten zijn €45,- per persoon, inclusief materialen, koffie en thee.


Aanmelden kan via de mail: